ItsMe is een applicatie die u toelaat om uw identiteit te bevestigen via uw GSM, bij Immo-Connect wordt dit gebruikt om uw aanmelden te vergemakkelijken en transacties te bevestigen. Dit is een integratie van een externe applicatie, ItsMe wordt niet door ons ontwikkeld.
Voor een gedetailleerde uitleg kan u best de website van itsme bezoeken.

Om ItsMe te gebruiken moet u eerst uw ItsMe koppelen aan uw Immo-Connect account.
Als u zich aanmeldt op uw Immo-Connect profiel kan u via het tabblad 'Mijn Account' uw ItsMe koppelen via de knop rechtsboven.

Als je dan op 'ItsMe Koppelen aan uw Account' klikt, wordt u doorverwezen naar een scherm waar u uw telefoonnummer moet ingeven. Let op dat u ook de ItsMe app moet geïnstalleerd hebben om dit te kunnen gebruiken.

Volg de procedure op het scherm, als deze afgerond is kan je inloggen met itsme op Immo-Connect.

LET OP: Uw ItsMe koppelen betekent niet dat u uw eID niet moet koppelen. Dit zijn twee verschillende functies en het koppelen van de eID is voor veel Tools vereist.