INHOUDSOPGAVE

Een object, dossier, gebouw, contact of digitaal tekenen aanmaken.

Externe panden via API kantoorsoftware, Clee kandidaturen of het case management platform raadplegen.

In het dashboard kan je allerhande widgets configureren om overzichten of statistieken te genereren.

Een draft is een wizard waar reeds gegevens werden ingevuld maar nog niet in de laatste stap werden opgeslagen.

Afhankelijk van je rechten kan je hier persoonlijke en kantoorinstellingen wijzigen. Dit zijn bv. gebruikersrechten, notificaties, vestigingen of compromis instellingen.

Een overzicht van alle contacten. Wanneer een dossier actief is worden standaard enkel de contacten weergegeven van het dossier.

Syndici kunnen hier de gebouwen bijhouden onder eigen beheer.

Hier heeft men een overzicht van de kosten die gemaakt zijn binnen een dossier. Het is mogelijk dit overzicht te downloaden en/of af te printen voor bv. de klant.

Een overzicht van alle documenten. Wanneer een dossier actief is worden standaard enkel de documenten weergegeven van het dossier.

Een overzicht van alle meldingen. Wanneer een dossier actief is worden standaard enkel de meldingen weergegeven van het dossier.

Een kaartweergave van alle aangemaakte objecten.  Er is keuze uit meer dan 20 aanpasbare geografische kaarten en er kan ook los van een object gezocht worden.

In de bibliotheek kan je terecht voor artikels, cursussen, FAQ en opgenomen webinars.

Een overzicht van alle documenten die werden aangeboden voor digitale ondertekening.

Een algemene status van alle services waarvoor we met externe databronnen koppelen. Wanneer een externe (overheids)bron niet goed functioneert kan u het opnieuw proberen wanneer deze status weer groen aangeeft.

Heb je via de handleiding, webinars, cursussen, ... geen antwoord op jouw vraag gevonden? Dan kan je ons met deze gegevens of via de chat bereiken.

Dossier/object detail:

Er zijn meerdere acties beschikbaar voor dit onderdeel van het dossier.

Er kan een object toegevoegd worden aan het dossier of gearchiveerde objecten zichtbaar/onzichtbaar maken.

De GIS viewer, Quickview met vastgoedinformatie en meer acties-knop voor het geselecteerde object in een dossier.

Om basisgegevens binnen deze regio aan te passen van het dossier of object.

Een blanco status geeft aan dat er nog geen componenten zijn voltooid (m.u.v. de gratis en automatische componenten).

Een gele status geeft aan dat er 1 of meerdere componenten reeds gestart zijn maar nog niet voltooid.

Een groene status geeft aan dat het dossier voltooid is doordat alle componenten als afgewerkt werden aangeduid.

Een rode status met een cijfer geeft aan hoeveel componenten (aanvragen) er niet verwerkt konden worden.

Het aantal objecten dat gekoppeld zijn aan dit dossier.

Wanneer een medewerker een notitie toevoegt aan een dossier verschijnt een blauwe post-it.