Afhankelijk van het component kan het zijn dat u een bepaald type dossier gebruikt waarvoor het component niet geldig is.

Bv u kan geen kadastraal uittreksel aanvragen in een verhuurdossier.

Indien het benodigde component overeenkomt met het dossier, dient u deze in te schakelen.

Klik op de meer acties-knop (3 puntjes) voor jouw object en kies 'componenten beheer'. Hier kan u kiezen welke componenten wel of niet zichtbaar zijn. Opgelet, het is mogelijk dat de beheerder van uw kantoor bepaalde componenten geblokkeerd heeft voor gebruik. Informeer u dus zeker bij de beheerder indien een component die u nodig hebt niet beschikbaar is om dit na te kijken in de kantoorinstellingen van RealSmart.

Tip: klik in dit venster rechtsboven naast de titel op het cirkelvormig icoon om dit venster te vergroten.