Er zijn 5 verschillende pakketten:

• Gratis
  • Pay per use
  • Basic
  • Pro
  • Premium

Er zijn 2 aanvullende pakketten:

• Digitale handtekeningen
  • AntiWitwas transacties

Er is 1 aanvullende functionaliteit:

•    SmartBid online biedingen

Klik hier om de prijzen en mogelijkheden van de pakketten te raadplegen: https://app.realsmart.be/subscription/buy

Aanvullende pakketten zijn geen vereiste maar zijn wel voordeliger dan afrekening per handtekening/transactie.

Indien u CIB lid bent, is Premium reeds inbegrepen in uw lidmaatschap. Selecteer Premium om af te rekenen aan €0. Houd er rekening mee dat bepaalde aanvragen voor officiële documenten te bekomen uiteraard nog steeds betalend kunnen zijn.