Tip: klik in dit venster rechtsboven naast de titel op het cirkelvormig icoon om dit venster te vergroten.

Een RealSmart abonnement is niet vereist voor enkel en alleen de module digitaal ondertekenen te gebruiken.

Er kan betaald worden met de Immo-Connect Wallet in euro of u kan op voorhand een pakket met credits aankopen.

Het standaardtarief is €2,50 excl. btw of 1 credit per handtekening.

Op een pakket met credits wordt hoeveelheidskorting toegepast waardoor dit minder dan €2,50 per handtekening bedraagt.

Voor CIB leden wordt nog een extra korting toegepast.

Klik hier om de tarieven van pakketten met credits te raadplegen (onderaan de pagina).

Er zijn verschillende ondertekenmethoden die u kan inschakelen per ondertekenaar:

• manueel (handtekening met computermuis)
  • e-mail code
  • sms code
  • eID
  • itsme

Voor de methode itsme is een verhoogd tarief van toepassing nl. €5,00 excl. btw of 2 credits voor de handtekening.

Belangrijk om te weten is dat u alles goed controleert voordat u een document gaat verzenden.

Wijzigingen zijn nadien niet meer mogelijk vanwege beveiligingsredenen.
Bij het verzenden wordt de aanrekening verricht ongeacht of de handtekening werd geplaatst.

Om uw Immo-Connect Wallet op te laden kan u rechtsboven op uw naam klikken en als volgt op "Mijn wallet".

Hiermee kan u de handtekeningen in euro betalen of een pakket met credits aankopen voor extra korting.
Om credits aan te kopen kan u rechtsboven op uw naam klikken en als volgt op "Mijn pakketten":