Gebruikers worden toegewezen aan een rol. Iedere rol bevat toegangsrechten tot functionaliteit in RealSmart. Mogelijks heeft u een rol die geen rechten heeft om die bepaalde functionaliteit te gebruiken.

Er zijn enkele standaardrollen:

1. Admin (hoofdrol)
  2. Administration
  3. Management
  4. Sales

Om dit na te kijken vraagt u aan de beheerder van uw kantoor om rechtsboven op "Instellingen" te klikken en als volgt op "Rollen" in de linkermenu. Zij kunnen u een standaardrol met meer rechten toewijzen of een nieuwe gepersonaliseerde rol aanmaken met op maat gemaakte rechten.

Tip: klik in dit venster rechtsboven naast de titel op het cirkelvormig icoon om dit venster te vergroten.