Je ontvangt de dag voor het Vastgoedcongres een mail die rechtstreeks toegang geeft tot het event platform. Check zeker ook je map ongewenste mails. Afzender = …. .  daarin jouw unieke login URL. Deze kan opnieuw aangevraagd worden op de loginpagina (url?) door je e-mailadres in te geven.

Wanneer je met je code voor een 2de maal inlogt (vb. andere computer/browser) wordt de eerste sessie automatisch uitgelogd.