Alle doorgestuurde panden vanuit uw kantoorsoftware komen terecht in het luik "Externe panden" van RealSmart.

Deze knop kan u terugvinden via het menu linksboven "Applicaties".

Het cijfer achteraan betekent hoeveel nieuwe panden er doorgestuurd werden waarvoor nog geen actie werd ondernomen.

Ieder adres dient eerst gevalideerd te worden. Klik op de knop "Acties" en als volgt "Valideer adres".

Het gevalideerde adres kan u nu als object aanmaken en in een dossier gebruiken.