U kan ons steeds bereiken via support@kadasterfinder.be. Wij doen ons uiterste best u zo spoedig mogelijk van een antwoord te voorzien.
Gelieve in uw mail duidelijk te vermelden wat uw vraag precies is of welke foutmelding u exact tegen zou komen.
Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden, een schermafbeelding van het probleem aan uw mail toevoegen is bijgevolg altijd welkom.
Graag ook vermelden welke browser u gebruikt en met welk besturingssysteem u werkt (Windows …, Mac OS X…). Dit helpt ons vaak al een stap verder.

Ook telefonisch kan u bij ons terecht, dit op het nummer 070 22 89 00 (€0,30/min en enkel gedurende de kantooruren: 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00).