Immo-Connect is het overkoepelend aanmeldsysteem dat u kan gebruiken om u aan te melden bij onze Tools. Om u aan te

melden op www.immo-connect.be, klikt u op de 'Aanmelden' knop in het midden van de pagina.

Op elke andere tool is de optie 'Aanmelden' altijd rechtsboven op de pagina aanklikbaar.

Afhankelijk van welke tool u wenst te gebruiken zijn er verschillende manieren om aan te melden:

• CIBweb, VIVO, COVAST, BizMart en RealSmart: aanmelden met uw gebruikersnaam en wachtwoord, ItsMe of EID. Als u één keer bent aangemeld zal u enkel uw hoedanigheid/organisatie moeten kiezen en hoeft u geen ItsMe of eID te gebruiken.
  • KadasterfinderFinder, MyRent Pro, AntiWitwas: Altijd aanmelden met eID of ItsMe.

Let op:! Om u met ItsMe aan te melden, moet uw eID eerst aan uw profiel gekoppeld zijn.