Ja, u kan de gegevens op uw profiel ten alle tijde wijzigen!

Om uw gegevens te veranderen, meld u zich aan op Immo-Connect en navigeert u naar 'Mijn Profiel'.
Het eerste tabblad 'Mijn Gegevens' toont een knop 'Profiel Wijzigen', als u hierop klikt kan u uw gegevens wijzigen.

In deze bewerkingsmodus kan u uw contactgegevens, profielfoto, aanspreking, etc... aanpassen.
Eens u klaar bent, vergeet niet op 'wijzigingen Bewaren' te klikken om uw bewerkingen te bewaren.

Wanneer uw identiteitskaart aan uw  Immo-Connect account gekoppeld is, kan u sommige velden niet meer aanpassen.

Uw naam, geboortedatum en geslacht worden automatisch overgenomen van uw identiteitskaart en kunnen niet meer gewijzigd worden, tenzij u deze verandering ook bij de overheid en dus op uw identiteitskaart maakt.