Om een organisatie toe te voegen aan uw profiel, klikt u rechtsboven op uw naam en kiest u in het drop-down menu voor 'Mijn organisaties'. In de rechterbovenhoek vindt u de knop 'Organisatie toevoegen', waar u het ondernemingsnummer van uw kantoor kan invoeren.

Als de organisatie nog niet gekend is in ons systeem, dan vult u minimaal de verplichte velden in om ze aan te maken.

U wordt dan de beheerder van de organisatie.

Als de organisatie al bestaat in ons systeem, kan u ze simpelweg selecteren. Daarna vult u uw werknemersinfo in en volgt u de stappen. Eens u de organisatie heeft toegevoegd aan uw profiel, krijgt u de status 'wachten op bevestiging'. Een beheerder van de organisatie zal u moeten bevestigen via de tabbladen 'Mijn organisaties' -> 'Medewerkers'.