De persoon die in Immo-Connect een organisatie aanmaakt, wordt automatisch ingesteld als de beheerder van die organisatie. Idealiter is dit de zaakvoerder.
Een beheerder kan nieuwe medewerkers toevoegen en bepalen welke tools zij kunnen gebruiken.
Daarnaast kan die persoon de gegevens van de organisatie en haar medewerkers aanpassen.

De beheerder kan ook, indien die dat wenst, andere medewerkers beheerder van de organisatie maken.

Onder het tabblad 'Mijn organisaties' selecteert u dan uw kantoor. Daarna klikt u in het tabblad 'Medewerkers' op 'Bekijk detail' bij de medewerker in kwestie. Rechtsboven vindt u de optie 'Gegevens wijzigen'; daar kan u deze medewerker 'beheerder van de organisatie' maken.

Vergeet de wijzigingen niet op te slaan.

Een beheerder staat in het overzicht van de medewerkers steeds aangeduid met een rode ster.