Als organisatie beschikt u binnen Immo-Connect over een virtuele rekening, 'Wallet' genoemd.

U kan deze Wallet beheren, door (na aanmelding) rechts bovenaan op uw naam en vervolgens in het drop-down menu op 'Wallet' te klikken.

Op deze pagina ziet u het saldo van uw Wallet met daaronder een overzicht van uw transacties.
Deze tabel kan u sorteren en filteren. Indien gewenst kan u ook uw transacties exporteren (naar een csv bestand).

Rechts van elke geslaagde transactie vindt u ook de transactiebon in PDF-bestand.