Per organisatie beschikt u binnen Immo-Connect over een virtuele portefeuille, de 'Wallet'. U kan deze Wallet raadplegen en beheren door (na aanmelding) rechts bovenaan op uw naam te klikken. Kies daarna in het drop-down menu voor 'Wallet'.

U komt terecht op een pagina waar u het saldo van uw organisatie en een overzicht van alle transacties ziet. De tabel met transacties kan u sorteren en filteren naar wens.

Door op de knop 'exporteren' te klikken, kan u de transacties exporteren in een CSV-bestand. Dat bestand kan u vervolgens openen in Excel en daar bewerken.