Om uw eID-software te testen, kan u onderstaande stappen volgen:

• Druk onderaan op Start de test.
  • Er verschijnt een venster waar u uw certificaat “UW NAAM (Authentication)” kan selecteren en druk op OK.
  • Er verschijnt een venster waar u uw pincode kan invoeren en druk op OK.
  • Wanneer u de onderstaande melding krijgt, bent u nu klaar om op onze toepassingen aan te melden met eID.

De status "Test geslaagd" geeft aan dat de software correct werd geïnstalleerd en u verder kan naar onze toepassingen.
Indien de test niet slaagt, is er wellicht ergens iets fout gelopen. Overloop alle stappen in het installatieproces om te kijken of er ergens iets niet klopt. Indien u geen fouten vindt, herstart dan uw computer en test de software opnieuw.