U gebruikt wellicht een computer met Windows XP en wellicht ook Internet Explorer als browser.

Windows XP wordt sinds 8 april 2014 niet meer ondersteund door Microsoft zelf!

Dit wil zeggen dat het blijven gebruiken van Windows XP de nodige veiligheidsrisico's en problemen met zich mee brengt.

Vele toepassingen worden ook niet meer ondersteund op deze versie van Windows, waardoor deze mogelijk ook niet meer (correct) functioneren.

Het is met andere woorden ten zeerste aangeraden over te schakelen naar de nieuwste versie van het besturingssysteem.

Raadpleeg hiervoor best uw IT-dienst.