Om aan te melden bij KadasterFinder surft u naar www.kadasterfinder.be en klikt u in de rechterbovenhoek op de knop “aanmelden”.

Indien u nog niet over een account beschikt, dan dient u zich eerst te registeren. U klikt hiervoor op “Uw account aanmaken”.
U doorloopt de stappen om een account aan te maken.
U vult uw persoonlijke gegevens aan en koppelt uw eID aan uw profiel bij “Mijn account”.
Deze koppeling is nodig om later de aanmelding met eID te kunnen uitvoeren.

Na uw persoonlijke gegevens vult u ook de gegevens van uw organisatie verder aan.
Eens uw profiel en organisatie volledig zijn, kunt u verder met de registratie op KadasterFinder.

Wanneer u geregistreerd bent, kan u steeds aanmelden met eID.
U klikt op “Aanmelden met eID”.
Indien de installatie van de eID-software correct is, zal de browser op dit punt vragen uw certificaat te selecteren.
Vervolgens dient u de pincode van uw eID in te geven.
Bij een succesvolle aanmelding krijgt u in de rechterbovenhoek uw naam te zien, gevolgd door uw organisatie.
Ziet u dit niet, klikt u op uw naam en selecteert uw organisatie als "actieve organisatie".