U kan ons steeds bereiken via support@myrentpro.be.  Opgelet, wij zijn in geen geval een registratiekantoor maar we doen wel onze uiterste best u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

Gelieve in uw mail duidelijk te vermelden wat uw vraag precies is of welke foutmelding u exact tegen zou komen.

Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden, een schermafbeelding van het probleem aan uw mail toevoegen is bijgevolg altijd welkom.

Graag ook vermelden welke browser u gebruikt en met welk besturingssysteem u werkt (Windows …, Mac OS X…). Dit helpt ons vaak al een stap verder.