Om aan te melden bij MyRent Pro surft u naar http://www.myrentpro.be en klikt u in de rechterbovenhoek op de knop “aanmelden”.

U klikt op “Aanmelden met eID”.
Indien de installatie van de eID-software correct is, zal de browser op dit punt vragen uw certificaat te selecteren en vervolgens de pincode van uw eID in te geven.
Bij een succesvolle aanmelding krijgt u in de rechterbovenhoek uw naam te zien, gevolgd door uw organisatie.
Ziet u dit niet, klikt u op uw naam en selecteert uw organisatie als "actieve organisatie".

Aanmelding met eID is verplicht, aangezien het een tool is die gevoelige informatie omvat en de nodige toegangsrechten geverifieerd worden.