Dit is de meestvoorkomende fout bij het inlezen van de eID.
Deze wordt veroorzaakt door het feit dat het certificaat dat op jouw eID staat, niet tot bij ons geraakt.

Dit kan meerdere oorzaken hebben.

Controleer zeker jouw installatie door de eID viewer te openen.
Als je daar uw kaart ziet is de eerste stap in orde.
Als je ze daar niet ziet is er misschien iets mis met de kabel of uw kaartlezer!
Probeer dan uw kaarlezer op een andere poort aan te sluiten, haal je kaart uit en veeg ze eens schoon, ...

Sluit de browser en probeer opnieuw in te loggen.

Nog steeds dezelfde foutmelding?
Dan zal je de eID viewer misschien moeten updaten.
Ga hiervoor op www.eid.belgium.be en download zowel de Quickinstaller (groene knop) als de Viewer (witte knop).
Open terug de eID viewer en valideer jouw certificaten.

Nog steeds dezelfde foutmelding?
Dan is jouw Anti-Virus mogelijks de oorzaak.
Zorg dat je Teamviewer hebt en bel ons op, 09/243.10.20.